Tara Hotel és Étterem

ismertető, galéria

Tara Hotel és Étterem

Címlap » Nyíregyháza » Nyíregyházai szállások » Tara Hotel és Étterem » Ismertető

Bemutatkozás

Tara Hotel és Étterem

Nyíregyháza-Sóstófürdö, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik legszebb üdülöövezete, a Sóstói erdöben.Itt található a Hotel Tara, közel két hektáros területen.

A nevét ír tulajdonosától kapta. Megemlékezésül az ír királyi Tara dombról, amely régi idöktöl fogva nevezetes hely.Egy földszinti szoba speciálisan mozgássérültek részére készült, de a hotel egészének kialakitásánál figyelembe vettük azok igényeit. A mellékhelyiségek szintén megközelithetök tolókocsival. A hotel területén belül zárt parkolási lehetöséget tudunk biztositani.

A Sóstói termálfürdö szomszédságában vagyunk. A városközponttól öt kilóméterre , ez tíz perc autóut, de kedvezö a városi buszjárat is. Kellemes kikapcsolódás lehet a közeli állatpark és a falumúzeum megtekintése, mindez a csodálatos sóstói erdöben. Borkedvelö vendégeink saját borospincénkben kóstolhatják meg környezö híres borvidékeken készülö borokat,de egy tokaji kirándulás is csak mintegy félórás utazást jelent.

Egész évben várjuk kedves vendégeinket, viszont július-augusztus hónapokban elözetes egyeztetés szükséges.

A hotelben használható nyelvek: magyar, angol, német, lengyel, dán, séd, ukrán, orosz, román.

A sportrepülés iránt érdeklödöknek túrarepülés megszervezése is lehetséges.

Nagyításhoz kattintson a képre!
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
  • TELEPÜLÉS
    Nyíregyháza
  • SZÁLLÁS TIPUSA
  • CÍM
    4431 Nyíregyháza, Fürdő utca 61

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu